Vinterklar med nye automåtter

Vi går vinteren i møde med hastige skridt og som det har været de seneste 4 år, så er det årstiden med sne, slud og sjap i lange baner. Måtterne i bilen bliver hurtigt til en svamp eller bunddræn for alt det vi slæber med ind i bilen, dag efter dag.

Heldigvis er der råd for dette med gummimåtter i originale mål til bilen. Automåtterne i gummi har den egenskab at de ikke suger, men skaber en vandtæt barriere mellem fugt og bund i bilen, samt kan vaskes direkte med vand og sæbe når de er snavsede. Bundmåtter i gummi er ligeså skridsikre, så selvom de er våde, så er de med til at du ikke glider ved ind- og udstigning i bilen.

Er du mere til de traditionelle automåtter, så er det ej heller den store udskrivning for det. På nettet kan disse fås i specialbutikker hvor de ofte er skræddersyet til de enkelte bilmærker og modeller. Og priserne er så det rent faktisk godt kan forsvares at skifte disse én gang årligt.

Kevin Magnussen i Formel 1 – hvem hepper vi på ….

Tjahh kan godt være jeg snart skal se mig om efter en ny sølgrå kasket hvis jeg skal til at heppe på Kevin Magnussen i en McLaren. Man må man jo sige at Kevin har gjort det rigtigt flot i den nu vundne serie og formegentligt er på vej til at træde i sin faders spor og sætte sig i en Formel 1 racer i nærmeste fremtid.

Ikke at det ikke passer mig godt, men som inkarneret Alonso/Ferrari fan, så gør det sgu lidt ondt at skulle heppe på en McLaren….. kan nu bedst lide de dejlige røde farver på en Ferrari ;-)

Men når alt kommer til alt, så tror jeg nationalfølelsen vinder og jeg iklæder mig en kasket mv. som passer til det team hvor Kevin nu engang lander….. Så må jeg jo diskret tage mine Ferrari solbriller på når jeg igen sidder i min bil, langt væk fra div. Formel 1 baner…

Hvem ved …. måske han en dag ender hos det HELT RIGTIGE TEAM :-) ……
- var trods alt der hvor den største af dem alle fik sine sejre !!

Alko Reservedele

Alko Reservedele trailer

Som alt andet slides en en trailer som den brugsgenstand som den er. Men modsat meget andet, er der rigtigt mange trailere som ikke er i topform og sagtens kunne trænge til en kærlig hånd og nogle nye dele.

Ikke alle ved hvor nemt det egentligt er at få fat i disse dele online og efterfølgende selv skifte dem. Oftest er opgaven ikke større end at at der findes 3 – 5 producenter af kvalitets reservedele trailer. Det kan eksempelvis være Alko reservedele som benyttes som både Variant reservedele og Brenderup reservedele. Så hvis det er eksempelvis bremsetromler eller bremsebakker der skal bruges, så er der normalt et original reservedelsnummer som kan aflæses og så efterfølgende direkte søges på nettet og bestilles.

Så hvis opgaven er at få traileren i tip top stand, så find en god netbutik med trailerdele, der er masser af penge at spare ved selv at gøre det.