MC Udstyr

MC folket er typisk et folkefærd som går meget op i deres “næst kæreste” eje, motorcyklen og også bruger en hel del ressourcer og energi på vedligehold af denne, samt på MC udstyr.

Så når MC´n skal plejes eller serviceres, så vælges der tit ikke det billigste, men derimod det bedste og det som virker hurtigst. Og når vi så taler om hurtige og effektive plejemidler, så kommer vi ikke udenom det engelske MUC-Off, som efterhånden har vundet stor indpas indenfor MC plejemidler.

Med en dedikeret serie til motorcykel, scooter og cross, er MUC-Off komplet mht. pleje og vedligehold. Produkterne spænder lige fra hurtigtvirkende renseprodukter, til kvalitets kædeolie og slutteligt voks og polering. MUC-Off produkterne er oftest biologisk nedbrydelige og meget drøje i virkning og derfor generelt milde ved miljøet.

Comments are closed.