Fuchs Motorolie

Fuchs Silkolene Motorolie – god billig olie!

Leder du også efter en god, men billig olie til din bil?
- Det gjorde jeg!

Jeg var på jagt efter en billig olie til min bil, så jeg selv kunne begynde at skifte olie i stedet for at køre på værkstedet.

Der faldt jeg så over Fuchs motorolie, som levede op til de forventninger jeg havde til en motorolie. Nemlig at den overholder VW longlife III normen og kan bruges som erstatning for de ekstremt dyre longlife olier som ellers er på markedet.

Fuchs motorolie er produceret af det tyske firma Fuchs oil, som producerer kvalitets olie til billige priser. De leverer bl.a. olie til adskillige bilfabrikker, deriblandt BMW og Mercedes.

De laver forskellige motorolier til forskellige behov og kørertøjer. Du kan både få fuchs motorolie til din bil, traktor og motorcykel.

- Til motorcyklen er der fx. Fuchs Silkolene Motorolie, hvilket er den motorolie som mange top racerhold bruger bl.a. pga. den forbedrer ydeevnen og er af meget høj kvalitet.

- Til bilen findes der mange forskellige slags olier. Den jeg har valgt at bruge er Fuchs Titan motorolie, som passer perfekt til min bil.

Du kan ved hjælp af Fuchs smøretabel finde ud af, hvilken Fuchs Motorolie som passer til netop din bil.

Comments are closed.