Vinterklar med nye automåtter

Vi går vinteren i møde med hastige skridt og som det har været de seneste 4 år, så er det årstiden med sne, slud og sjap i lange baner. Måtterne i bilen bliver hurtigt til en svamp eller bunddræn for alt det vi slæber med ind i bilen, dag efter dag.

Heldigvis er der råd for dette med gummimåtter i originale mål til bilen. Automåtterne i gummi har den egenskab at de ikke suger, men skaber en vandtæt barriere mellem fugt og bund i bilen, samt kan vaskes direkte med vand og sæbe når de er snavsede. Bundmåtter i gummi er ligeså skridsikre, så selvom de er våde, så er de med til at du ikke glider ved ind- og udstigning i bilen.

Er du mere til de traditionelle automåtter, så er det ej heller den store udskrivning for det. På nettet kan disse fås i specialbutikker hvor de ofte er skræddersyet til de enkelte bilmærker og modeller. Og priserne er så det rent faktisk godt kan forsvares at skifte disse én gang årligt.

Comments are closed.