Kevin Magnussen i Formel 1 – hvem hepper vi på ….

Tjahh kan godt være jeg snart skal se mig om efter en ny sølgrå kasket hvis jeg skal til at heppe på Kevin Magnussen i en McLaren. Man må man jo sige at Kevin har gjort det rigtigt flot i den nu vundne serie og formegentligt er på vej til at træde i sin faders spor og sætte sig i en Formel 1 racer i nærmeste fremtid.

Ikke at det ikke passer mig godt, men som inkarneret Alonso/Ferrari fan, så gør det sgu lidt ondt at skulle heppe på en McLaren….. kan nu bedst lide de dejlige røde farver på en Ferrari ;-)

Men når alt kommer til alt, så tror jeg nationalfølelsen vinder og jeg iklæder mig en kasket mv. som passer til det team hvor Kevin nu engang lander….. Så må jeg jo diskret tage mine Ferrari solbriller på når jeg igen sidder i min bil, langt væk fra div. Formel 1 baner…

Hvem ved …. måske han en dag ender hos det HELT RIGTIGE TEAM :-) ……
- var trods alt der hvor den største af dem alle fik sine sejre !!

Comments are closed.