Yep yep – Kevin gjorde det sgu……men holder han…

Ja tak – Kevin er på plads i en formel 1 racer allerede i næste sæson … puha det er vildt – så har man hele 2 at heppe nu – spændende !! Alonso i den fine røde racer og så Kevin i den lidt sløvere McLaren.

Når nu man i mange år har fulgt formel 1 og også set hvordan en hvis tysker har overtaget den omvandrende trone efter Schumacher´s afgang, må jeg indrømme at formel 1 igen har vundet mit hjerte. Jeg glæder mig som et lille barn til at have en dansker i feltet som jeg kan heppe på, denne gang måske ikke for sejren, men i det mindste fordi det er skide spændende at han er med :-) Tendensen har jo desværre været at man de seneste år godt har været klar over på at Red Bull og Vettel var for suveræne og derfor måske ikke har gidet give formel 1 den samme opmærksomhed som det fortjener. Men men men, nu er vi tilbage hvor det hele igen bliver sjovt at kigge på. Er han en værdig udfordrer, er McLaren hurtige og stabile nok til næste sæson….. Ja fedt bliver det til årets første løb – mange vil nok gå og vente spændt herpå – mig inkl. ;-)

Vil ønske Kevin tillykke herfra og så krydse fingre for at han bryder arven mht. hans fars entré i formel 1 og dennes alt for hurtige exit. Se evt. https://www.haasf1team.com/kevin-magnussen-driver-detail

Kevin Magnussen i Formel 1 – hvem hepper vi på ….

Tjahh kan godt være jeg snart skal se mig om efter en ny sølgrå kasket hvis jeg skal til at heppe på Kevin Magnussen i en McLaren. Man må man jo sige at Kevin har gjort det rigtigt flot i den nu vundne serie og formegentligt er på vej til at træde i sin faders spor og sætte sig i en Formel 1 racer i nærmeste fremtid.

Ikke at det ikke passer mig godt, men som inkarneret Alonso/Ferrari fan, så gør det sgu lidt ondt at skulle heppe på en McLaren….. kan nu bedst lide de dejlige røde farver på en Ferrari ;-)

Men når alt kommer til alt, så tror jeg nationalfølelsen vinder og jeg iklæder mig en kasket mv. som passer til det team hvor Kevin nu engang lander….. Så må jeg jo diskret tage mine Ferrari solbriller på når jeg igen sidder i min bil, langt væk fra div. Formel 1 baner…

Hvem ved …. måske han en dag ender hos det HELT RIGTIGE TEAM :-) ……
- var trods alt der hvor den største af dem alle fik sine sejre !!