Viskermotor – viskertræk

Når rudeviskeren strejker og synet bliver langt, så er der normalt dømt “Dyr Værkstedsregning” ..

Men en viskermotor er faktisk lang nemmere at skifte en man sådan lige antager. Hvis det drejer sig om den bagerste viskermotor, så er det oftest bare at afmontere viskerarmen udvendigt (bemærk til hvilken side din viskerarm var monteret, til senere montage korrekt) og derefter løsne inderbeklædningen på bagagerumsklappen. Her frakobles kablerne og viskermotoren kan derefter løsnes via alm. skruer. Ofte er viskertræk eller viskermotor (selve akslen) fæstnet med en enkelt møtrik og evt. gummipakning på ruden/bagklappen udvendigt. Denne skal selvfølgeligt også løsnes inden. Den nye viskermotor indbygges herefter i omvendt rækkefølge af ovenstående.

Husk efter indbygning af den nye viskermotor – specielt inden beklædning mv. sættes fast igen, at påsætte viskerarm og viskerblad, og så lige teste at det hele kører som det skal. At du bla. ikke har vendt viskerarm 180° forkert :-)

Viskermotor til udskiftning kan du med fordel købe i original kvalitet ved diverse webshops til langt under værkstedspriserne og i mindst samme kvalitet.