Ctek

Top produkt fra Ctek til alle typer bilbatterier

Ctek mest solgte lader er Ctek MXS 5,0 laderen, som er en såkaldt smart lader på 5 amp. Ctek MXS 5.0 kan anvendes til opladning af alle typer batterier, såsom vådcelle, kalcium, AGM batteri og GEL batterier. Der hvor en Ctek lader udmærker sig, er at den tilpasser sig de krav, som de enkelte batterier har for opladning. Hvis du fx. bruger en traditionel bilbatteri lader vil du i bedste fald opleve, at den melder fejl, i værste tilfælde vil batteriet blive overophedet og evt eksplodere eller lække syre.

En batterioplader skal ikke kun bruges når du skal oplade et nyt batteri. Det er vigtigt at du sikrer en kontinuerlig ladning af dit batteri, hvis ikke det fx. bliver brugt i 3-4 uger. Det kan fx. være ved ferie eller andet, eller hvis din bil kun kører små ture om vinteren. Hvis ikke du vedligeholdelseslader dit batteri, nedsætter du levetiden betydeligt. Med en Ctek lader og en af de smarte montage stik, kan du hurtigt og sikkert sætte din Ctek lader til bilen.

Motorolje

Service på bilen er noe av det viktigste du må overholde for at bilen holder seg i verdi, samt at den er pålitelig å køre i. Flere analyser viser at salgsprisen kan variere med opptil 15 % hvis service er overholdt på bilen.
Ved en service er ikke den største utgiften motorolje. Det er derfor penger å spare ved å kjøpe motoroljen selv og ta den med til service på verkstedet.

Hvis du vil ta med egen motorolje, er det viktig at du sjekker at motoroljen er den riktige. Du kan bruke div. søkefunksjoner på nettet eller se i instruksjonsboken.
Motorolje deles opp i forskjellige klassifikasjoner, bl.a. ACEA-normen eller direkte normer som bilfabrikkene selv angir. Alle de store merkeprodusentene, som Castrol motorolje, Elf motorolje, Total motorolje, Mobil 1 motorolje og Shell motorolje overholder alle disse normene og du kan derfor trygt bruke den til service på bilen.

Det er i dag lett å kjøpe motorolje, de fleste handler motorolje på internett. Det er veldig billig og det finnes butikker som har alle typer på lager og raskt sender motoroljen til deg.

Thule Cykelholder

Skal du på camping eller har du brug for at kunne have cyklerne med på kør-selv ferie eller bare til at kunne aflevere ungerne i skolen? Løsningen er en cykelholder. Der kan være mange grunde til, at du har brug for en cykelholder, og ligeså mange grunde der er, så stort udvalg er der også af cykelholdere.

For det første afgør din bil, hvilken cykelholder du kan bruge. Om du har anhængertræk den kan sidde på eller om cykelholderen skal sidde fast på bagruden, eller slutteligt om du vil have den siddende på taget. Dernæst findes der forskellige modeller, alt efter hvor mange cykler du har brug for at kunne montere på bilen.

Thule cykelholder, er et super bud på en god cykelholder! Thule har lavet mange forskellige varianter, der alle er helt i top kvalitetsmæssigt. Der er bl.a. de to modeller, Thule Euroway G2 921 og Thule Euroway G2 923 – det er samme modeltype, men G2 921 er der plads til 2 cykler, hvor G2 923 er der plads til 3 cykler.

Thule Euroway er en god og solid cykelholder, som overholder lovgivningen og som gør det så nemt som muligt at håndtere cykler ved på og af- monteringen. Du har helt sikkert set en bil med en Thule cykelholder, de er enormt populære. De nye er med ekstra features, som gør dem endnu bedre. De har blandt andet får forbedrede cykelarme som er aftagelige. Derudover kan nogle nemt klappes sammen, så de nemmere kan opbevares i bagagerummet eller garagen når du ikke skal bruge den på bilen.

Begge modeller kan fås til fornuftige priser online.