Plasti Dip – det nye indenfor autofolie pålægning…..

I de seneste 5 år har vi vænnet os mere og mere til biler som er pakket ind i diverse flotte folier. Først kom Taxa indpakningen, så fulgte varevognene og slutteligt er det blevet moderne at pakke private biler ind i folie.

Men men men…. det nyeste hit er flydende folie, som mere eller mindre direkte kan “lakeres” på bilen og dermed give den et helt ny look. Folien, som hedder Plasti Dip, er udviklet i USA, hvor den allerede nu har vækket manges interesse og flittigt bruges til “lakering” af biler. Fordelen ved at benytte flydende folie frem for alm. autofolie, er at det er langt nemmere at arbejde med for IKKE øvede og resultatet derfor tit bliver flottere. Ligeledes kan folien forholdsvis nemt fjernes igen fra glatte flader, hvorimod den binder meget på ruflede flader.

Indtil nu benyttes Plasti Dip dog hovedsageligt til fælge og småemner som nemt kan lakeres og hvor det ikke kræver den helt store ekspertviden for at opnå super resultater. Plasti Dip benyttes ofte til at give værktøj en gummibelægning/håndtag eller som flydende ledningsisolering mv. Brugen heraf er mange og produktet fås også mange farvevarianter og mange forskellige emballager, lige fra 300 ml. bøtter, til 400 ml. spray, samt 20 lliters spande.