Thule Cykelholder

Skal du på camping eller har du brug for at kunne have cyklerne med på kør-selv ferie eller bare til at kunne aflevere ungerne i skolen? Løsningen er en cykelholder. Der kan være mange grunde til, at du har brug for en cykelholder, og ligeså mange grunde der er, så stort udvalg er der også af cykelholdere.

For det første afgør din bil, hvilken cykelholder du kan bruge. Om du har anhængertræk den kan sidde på eller om cykelholderen skal sidde fast på bagruden, eller slutteligt om du vil have den siddende på taget. Dernæst findes der forskellige modeller, alt efter hvor mange cykler du har brug for at kunne montere på bilen.

Thule cykelholder, er et super bud på en god cykelholder! Thule har lavet mange forskellige varianter, der alle er helt i top kvalitetsmæssigt. Der er bl.a. de to modeller, Thule Euroway G2 921 og Thule Euroway G2 923 – det er samme modeltype, men G2 921 er der plads til 2 cykler, hvor G2 923 er der plads til 3 cykler.

Thule Euroway er en god og solid cykelholder, som overholder lovgivningen og som gør det så nemt som muligt at håndtere cykler ved på og af- monteringen. Du har helt sikkert set en bil med en Thule cykelholder, de er enormt populære. De nye er med ekstra features, som gør dem endnu bedre. De har blandt andet får forbedrede cykelarme som er aftagelige. Derudover kan nogle nemt klappes sammen, så de nemmere kan opbevares i bagagerummet eller garagen når du ikke skal bruge den på bilen.

Begge modeller kan fås til fornuftige priser online.