Auto Lak Maling

Mange biler der har et par år på bagen, lider af diverse små skader i lakken som ikke ligefrem er særligt kønt og henleder tanken på en minus vedligehold af samme. Mange bilejere lader disse små irriterende skader være, da de ikke har lyst til en omlakering af eks. hele motorhjelmen til flere tusinde kroner – og med meget forskelligt resultat.

Men sådan behøves det ikke være – nu kan du selv gøre noget ved skaden, også inden denne går hen og bliver til en rusten plet på bilen.

Der findes i dag flere producenter som fører auto maling også kaldet original autolak på spray eller som lakstift, typisk 12 ml. Fordelene ved denne form for lak maling, enten på spray eller som lakstift, er at du selv kan reparere et “lokalt” område på bilen, uden at skulle omlakere en større flade. Malingen kan med fordel efterbehandles med en 1 komponent eller 2 komponent klarlak, som igen sikrer at malingen “toner” sammen med den originale lakering. Denne kan evt. også poleres sammen med polermaskine og det rette polermiddel.

Typisk bruges lakstifter til småskader og stenslag, hvor spraymalingen benyttes til lidt større flader, eks. paneler og døre mv. Af gode producenter kan nævnes Motip i Holland, som er en af verdens største og førende indenfor kemi produkter til industri og autobranche.

Bell Add

Bell Add har igennem mange år været et af de mest anvendte produkter til rensning af motoren på bilen. Selvom produkterne fra belladd primært er udviklet til de professionelle værksteder kan de sagtens anvendes af dig som privatforbruger. Produkterne fra Bell Adder delt op så det er nemt at finde det rigtige produkt og langt de fleste produkter kræver ingen uddannelse for at anvende.

Fordelene er klare og deres evne som problemløser når det gælder ydelse & forurening er helt unikke. Her er det primært Bell Add Servicerens produkterne som anvendes i stor stil. Faktisk er det en af de mest anvendte løsninger til biler som har for høj forurening ved periodisk syn. Her afhjælper servicerens med tilsodning i indsprøjtningen som er den hyppigste forureningsårsag og derefter følgende anmærkning til periodisk syn.

Når man har anvendt bell add servicerenser det vigtigt at behandlingen vedligeholdes. Belladd anbefaler derfor at du efter en bell add servicerensbehandling kører med bell add additiver i en periode. Det sikre at forbrændingen er optimal og derved minimeres risikoen for tilsodning betydeligt

MC Udstyr

MC folket er typisk et folkefærd som går meget op i deres “næst kæreste” eje, motorcyklen og også bruger en hel del ressourcer og energi på vedligehold af denne, samt på MC udstyr.

Så når MC´n skal plejes eller serviceres, så vælges der tit ikke det billigste, men derimod det bedste og det som virker hurtigst. Og når vi så taler om hurtige og effektive plejemidler, så kommer vi ikke udenom det engelske MUC-Off, som efterhånden har vundet stor indpas indenfor MC plejemidler.

Med en dedikeret serie til motorcykel, scooter og cross, er MUC-Off komplet mht. pleje og vedligehold. Produkterne spænder lige fra hurtigtvirkende renseprodukter, til kvalitets kædeolie og slutteligt voks og polering. MUC-Off produkterne er oftest biologisk nedbrydelige og meget drøje i virkning og derfor generelt milde ved miljøet.

ELF Motorolie

ELF motorolie er specielt meget brugt i franske biler og har derfor vundet stor indpas på det online olie marked hvor der nemt og bekvemt kan søges efter specifikke olie til disse biler.

Motorolie fra ELF er kendetegnet ved høj kvalitet til forholdsvis lav pris. Olien er ikke en decideret lavprisolie, men ligger dog 15% – 25% under tilsvarende andre mærker med samme normer og godkendelser. ELF motorolie produceres af TOTAL og har derfor samme høje standard.

De mest kendte motorolier fra ELF er pt. ELF Solaris og ELF Evolution som er fuldsyntetiske olier der benyttes af de fleste franske biler.

 

 

Viskerblade

Uanset om det er vinter eller sommer, så er det essentielt at du har godt udsyn i din bil.

Dertil skal du bruge markedets bedste viskerblade, som kommer Bosch. Bosch Aerotwin Flatblades er de absolut bedste viskerblade med bedste viskerkvaliteter og holdbarhed.

Viskerblade er nemlig ikke bare et stykke gummi som nødvendigvis altid virker godt. Nej altafgørende er hvordan dette stykke gummi er udformet og slutter tæt til ruden. Aerotwin fra Bosch er specielt udviklet til at sidde ultra tæt og samtidigt opretholde en god slidstyrke.

Viskerbladet fåes til bilspecifik specialmontage, men ligeså med “gammeldags” krogmontage som stadigt benyttes på langt de fleste viskerarme.

Så hvis du vil have markedets bedste viskerblade, så er det Bosch Aerotwin Flatblades du skal have på bilen !!