Bremsedele

Skal bilen gøres synsklar eller trænger den generelt bare til at blive opdateret med nye bremsere, så findes der i dag rigtigt mange gode sider på nettet hvor du nemt og overskueligt kan slå din bil op via nummerpladen.

Sørg for at handle kvalitetsdele så du ikke ender med en dyrere regning end først antaget fordi du får shoppet skæve dele som er masseproduceret af billige materialer. Gå efter mærkevarer som ATE, Zimmermann, Brembo og lign. kvalitet. Når disse handles på nettet er priserne i forvejen så langt nede at det sagtens kan konkurrere med billigdele og værkstedspriser.

Generelt har de fleste forretninger både bremsetromler, bremseklodser og bremseskiver liggende på lager, så afsendelse kan ske umiddelbart efter bestilling.

Held og lykke med din fremtidige bestilling af bremsedele på nettet!

 

Viskermotor – viskertræk

Når rudeviskeren strejker og synet bliver langt, så er der normalt dømt “Dyr Værkstedsregning” ..

Men en viskermotor er faktisk lang nemmere at skifte en man sådan lige antager. Hvis det drejer sig om den bagerste viskermotor, så er det oftest bare at afmontere viskerarmen udvendigt (bemærk til hvilken side din viskerarm var monteret, til senere montage korrekt) og derefter løsne inderbeklædningen på bagagerumsklappen. Her frakobles kablerne og viskermotoren kan derefter løsnes via alm. skruer. Ofte er viskertræk eller viskermotor (selve akslen) fæstnet med en enkelt møtrik og evt. gummipakning på ruden/bagklappen udvendigt. Denne skal selvfølgeligt også løsnes inden. Den nye viskermotor indbygges herefter i omvendt rækkefølge af ovenstående.

Husk efter indbygning af den nye viskermotor – specielt inden beklædning mv. sættes fast igen, at påsætte viskerarm og viskerblad, og så lige teste at det hele kører som det skal. At du bla. ikke har vendt viskerarm 180° forkert :-)

Viskermotor til udskiftning kan du med fordel købe i original kvalitet ved diverse webshops til langt under værkstedspriserne og i mindst samme kvalitet.