Bell Add

Bell Add har igennem mange år været et af de mest anvendte produkter til rensning af motoren på bilen. Selvom produkterne fra belladd primært er udviklet til de professionelle værksteder kan de sagtens anvendes af dig som privatforbruger. Produkterne fra Bell Adder delt op så det er nemt at finde det rigtige produkt og langt de fleste produkter kræver ingen uddannelse for at anvende.

Fordelene er klare og deres evne som problemløser når det gælder ydelse & forurening er helt unikke. Her er det primært Bell Add Servicerens produkterne som anvendes i stor stil. Faktisk er det en af de mest anvendte løsninger til biler som har for høj forurening ved periodisk syn. Her afhjælper servicerens med tilsodning i indsprøjtningen som er den hyppigste forureningsårsag og derefter følgende anmærkning til periodisk syn.

Når man har anvendt bell add servicerenser det vigtigt at behandlingen vedligeholdes. Belladd anbefaler derfor at du efter en bell add servicerensbehandling kører med bell add additiver i en periode. Det sikre at forbrændingen er optimal og derved minimeres risikoen for tilsodning betydeligt